Gevestigde bedrijven in de Zwarte Zwaan

TRD Facility receptiediensten

Bezoek de website van TRD Facility receptiediensten

Wilt U altijd een vertrouwd gezicht bij de receptie van uw bedrijfsgebouw? » Lees verder


SORO Bedrijfsmakelaardij BV

Soro Bedrijfsmakelaars Bezoek de website van SORO Bedrijfsmakelaardij BV

Vastgoedmanagement en vastgoed beheer & Expansiebegeleiding van retail concepten, winkelmakelaardij en huurprijsvaststellingen. » Lees verder


Adlasz

Adviseurs lokaal bestuur en sociale zekerheid.


CaseWare Nederland

Bezoek de website van CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is specialist op het gebied van financiële rapportage en verslaglegging, bestaande uit planning, (risico)analyse, verantwoording en controle. Door gezamenlijke softwareontwikkeling en innovatie in nauwe samenwerking met klanten zijn onze producten technisch geavanceerd en tegelijkertijd zeer pragmatisch. Dit wordt dagelijks bewezen door de duizenden gebruikers in de accountancy die werken met CaseWare Working Papers.


CMC BV

Wilt u dat uw medewerkers in beweging komen, een professionele werkhouding vertonen en optimaal presteren? CMC ondersteunt u hierbij.


De Vet & Jongbloets

logo DeVet Jongbloets

Idiomas

idiomas Taleninstituut

Idiomas Taleninstituut is gespecialiseerd in taal en cultuur trainingen, bestemd voor zowel beginners als gevorderden.
Het team van Idiomas Taleninstituut bestaat uit uitstekend gekwalificeerde enthousiaste ‘native speaking’ trainers.


LUCROS Railway Engineering

Logo Lucros

Wij zijn een ingenieursbureau dat actief is in de spoorwegbranche. Ontwerp van technische systemen in treinstellen, locomotieven en speciale voertuigen is onze kerncompetentie. Verder helpen wij met het verbeteren van onderhoud en betrouwbaarheid en voeren wij analyses uit op bijvoorbeeld diagnosedata en ritgegevens. Ook begeleiden wij het ontwerp en de productie op locatie en verzorgen we toelating voor het aangepaste materieel. Onze klanten zijn grote en kleine spoorvervoerders, fabrikanten van systemen en materieel, overheden en non-profit organisaties die een bijdrage leveren aan de veiligheid en exploitatie van het spoorwegnet.


Mainfield BV

Bezoek de website van Mainfield BV

Mainfield bemiddelt professionals in de sectoren bouw, civiel, elektro en installatietechniek. Mainfield heeft uitdagende vacatures/ projecten en de meest vooruitstrevende kandidaten binnen de sectoren bouw, civiel, elektro en installatietechniek. Met 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling realiseren we ons als geen ander dat de inzet van de juiste medewerkers de cruciale factor is bij het succesvol realiseren van projecten.


Methorst Assurantien

Methorst Assurantiën

Novostar KCC Advies & Training

Bezoek de website van Novostar KCC Advies & Training

Novostar KCC Advies & Training is sinds de oprichting in 2005 gespecialiseerd in de inrichting van KCC’s bij publieke organisaties. Wij werken voor gemeenten, provincies, waterschappen, GGD’s, GGZ’s en zorginstellingen. Novostar helpt, naast de verbetering van alle servicekanalen ook met interim-management, klantvraagonderzoeken, klantvraaganalyses, procesknips, (e-)assessments, organisatieontwikkeling, projectmanagement en -ondersteuning, opleidingen, trainingen, workshops en coaching.  » Lees verder


n.v. Tilburgsche Waterleiding-Maatschappij

n.v. Tilburgsche Waterleiding-Maatschappij

Petit & Partners Administratie en Adviezen

Petit en Partners Bezoek de website van Petit & Partners Administratie en Adviezen

Petit & Partners is een jong bedrijf met een schat aan ervaring.


Van Meijl Freriks

logo van meijl freriks Bezoek de website van Van Meijl Freriks

Belasting, administratie, advies.