Faciliteiten

De centrale voorzieningen in dit gebouw zijn geheel afgestemd op de moderne zakelijke dienstverlener. In de centrale receptieruimte is een wachtruimte voor uw gasten en kunt u o.a. beschikken over een modern kopieerapparaat en koffieautomaat. Bij de receptie kunt u terecht voor fax- en kopieerservice, algemene secretariële ondersteuning en eventuele telefoonservice.

Het kantoorgebouw voorziet in meerdere vergaderruimten. Koeling in het gehele gebouw zorgt ook ’s zomers voor een aangenaam werkklimaat. Diverse pantry’s staan tot uw beschikking. Het gebouw is 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u toegankelijk. Een telefoonaansluiting is binnen een kwartier geregeld en wilt u snel internetten dan kunt u eenvoudig op ons vaste glasvezel internetwerk aangesloten worden. Tevens is er Wifi aansluiting in de receptieruimten en vergaderruimten aanwezig.

Deze voorzieningen zijn faciliteiten die starters, doorstarters en of kleine ondernemers in staat zal stellen zich optimaal te profileren in een professionele werkomgeving.